Mødebooking

Mødebooking – Hos Peak Marketing tilbyder vi kvalitetsbevidst mødebooking til fordelagtige priser udfra No Cure No Pay konceptet. Risikofrit mødebookingkoncept! Alle vores løsninger er skræddersyet efter jeres individuelle ønsker og behov samt kriterier.

Mødebooking er vores kernekompetence! Vi leverer mødebooking som understøtter jeres salgsaktiviter,  og mødebooking som lever op til jeres forventninger, om gode og salgsgivende møder. Få skræddersyet mødebooking-kampagner, hvor I selv kan fastlægge kriterierne for, hvornår et møde er relevant. Udfra denne model, sikrer I jer et godt fundament, med relevant og målrettet mødebooking, der giver møder, hvor kunden på forhånd er motiveret til at møde jer.

Vi tilbyder altid mødebooking ud fra et fair og ærligt No cure No pay koncept, hvor aflyste og ikke godkendte møder erstattes, uden diskussion og ekstra beregning.

               Fordele ved mødebooking fra Peak

Attraktive priser – Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Vi tilbyder No cure – No pay, timepris per time, eller en kombination af disse.

  Skræddersyede mødebooking-løsninger. Du vælger selv hvornår et møde et relevant.

Ingen kaffemøder! Aflyste og useriøse møder, erstattes uden ekstra beregning.

Vi sparer jer for tid og ressourcer, så jeres sælgere kan koncentrere sig om det de er bedst til.

Modne kampagneledere og mødebookere – Alle er fastansatte med en solid grundløn.

Kontakt os nu og hør hvordan vi kan hjælpe, vi sidder altid klar. Telefon 82 13 03 73 eller 82 13 03 74. Email info@peak-marketing.dk

Kom godt i gang med mødebooking

Vores mødebookere har alle det nødvendige salgsdrive, samt den erfaring der skal til, for at opnå daglig kvalitet og effektivitet på telefonen. Alle har et bredt branchekendskab, og har booket et væld af møder for danske og internationale virksomheder.

Hos Peak starter en mødebooking-kampagne således:

  1. Breifing af mødebooking-kampagnen samt markedsscreening.
  2. Målsætningen med mødebooking-kampagnen.
  3. Introduktion til kunden produkt / services.
  4. Definition af krav / kriterier til møderne .
  5. Oplæring af mødebooker.
  6. Segmentering af marked og udtræk af emnedata.
  7. Dataimplementering i vores eller jeres CRM system.
  8. Igangsættelse af mødebookingen med løbende evaluering

Hos Peak handler mødebooking om at lytte og forstå vores kunders behov, samt at levere salgsgivende møder, der lever op til de kriterier og målsætninger, som vores kunder har sat i forbindelse med deres mødebooking-kampagne. Vores mødebooking-kampagner medfører typisk øget omsætning, samt sparer jer for dyre  og ressourcekrævende timer på telefonen. Hos Peak er nøglen til god mødebooking, kvalitet, ærlighed, sparring og tæt dialog. Grundet vores branchekendskab, samt erfaring med mødebooking, ved vi præcist hvad der skal til for at planlægge en målbar, struktureret og veludført mødebooking-kampagne.

Ønsker i at profilere jeres virksomhed seriøst og målrettet med mødebooking, så er Peak den rette partner! Vi ved mødebooking er et effektivt og nødvendigt redskab i salgsprocessen – Lad vores kompetencer være jeres vej til kommende kunder! – Få et uforpligtende tilbud nu!

Kontakt os nu for nærmere info +45 82 13 03 73 eller +45 82 13 03 74 Email info@peak-marketing.dk