Markedsanalyser

Peak Marketing leverer markedsanalyser og tilfredshedsanalyser, skræddersyet til vores kunders individuelle behov. Vores analyser giver jer værdifuld viden, om markedssituationen og kundernes behov, forud for nye kampagner og tiltag. Dette skaber bedre resultater.

Markedsanalyse. Skal I vide mere om jeres nye målgruppe forud for evt. nye kampagner, eller skal I analysere jeres eksisterende marked eller konkurencesituation? – Vores indledende kontakt giver jer et overordnet overblik over adfærd, og konkurencesituationen på nye og eksisterende markeder, samt hvilke behov jeres kommende kunder har. Vi screener jeres målgruppe for de informationer, som I mener er relevante, og leverer kvalificeret rapporter som giver livsvigtig viden.

En markedsanalyse fra Peak, vil give jeres virksomhed en vigtig indsigt i hvilke adfærd, behov, budgetter mv. jeres fremtidige kunder har. En markedsanalyse skaber præcise informationer, som bidrager til, at jeres virksomhed fokuserer på de rigtige indsatsområder forud for nye tiltag.

Tilfredhedsanalyse. Vil I vide mere om jeres eksisterende kunders behov? Hvornår har I sidst spurgt jeres kunder om tilfredshed? Vores erfaringer siger, at de fleste kunder skifter leverandør pga. manglende opmærksomhed og loyalitet fra leverandøren. I alle vores analyser bliver du klogere på dine kunder og deres behov, samt får identificeret uafdækkede ønsker og behov.

Hos Peak tilbyder vi tilfredshedsanalyser, som giver et vitalt input omkring kundernes syn på jeres produkter, kvalitet, services m.v. Vi kan påtage os opgaven, at kontakte jeres eksisterende kunder og stille dem spørgsmål, udfra de parametre, som I mener, kan bidrage til udviklingen af kundernes tilfredshed. På få dage leverer vi indsigt, i form af rapporter & indsigtsfulde informationer.

Kontakt os for at komme i gang med din næste analyse

Hvis du vil høre mere om markeds- eller tilfredshedsanalyser, og/eller har en konkret udfordring, så kan du kontakte os på gho@peak-marketing.dk eller 82 13 03 73 eller 82 13 03 74. Så vil vi guide dig igennem, og rådgive dig om hvordan I kommer bedst fra start.

Kom godt igang med Markeds- og Tilfredshedsanalyser

Vores konsulenter har alle den nødvendige erfaring, der skal til for at opnå daglig kvalitet og effektivitet på telefonen. Når Vi udfører markedsanalyser, er det vigtig at vi forstår at det ikke handler om kvantitet, men om kvalitet. Vi skal motivere kunderne til at svare, ikke presse dem. Vi definerer kvaliteten af vores analyser udfra ærlige og grundige svar, vi vil hellere have 50 analyser ud af 300 leads med grundige og ærlige svar, end at have 150 analyser ud af 300 leads, hvor kunderne er blevet presset til at svare uden fokus og ærlighed.

Hos Peak starter en analyse kampagne således:

  1. Breifing af kampagnen.
  2. Målsætningen med kampagnen.
  3. Introduktion til kundens produkt / services
  4. Definition og introduktion af spørgsmål som kunderne skal svare på.
  5. Oplæring af konsulent.
  6. Segmentering af marked og udtræk af emnedata.
  7. Dataimplementering i vores eller jeres CRM system.
  8. Igangsættelse af kampagnen med løbende evaluering
  9. Daglig rapportering

Ønsker i at få udført præcise og ærlige analyser, så er Peak den rette partner! Vi ved at leadgenerering er et effektivt og nødvendigt redskab i den indledende salgsprocess – Lad vores kompetencer være jeres vej til kommende kunder! – Få et uforpligtende tilbud nu!

Kontakt os nu for nærmere info +45 82 13 03 73 eller +45 82 13 03 74. Email gho@peak-marketing.dk