Priser

Grundet vores beliggenhed har vi mulighed for at tilbyde omkostningseffektive priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores skræddersyede mødebooking-løsninger giver dig mulighed for at vælge hvilken prisstruktur din mødebooking-kampagne skal igangsættes fra.

Følgende priser tilbydes:

No Cure – No pay

Priser ved vores no cure – no pay løsninger defineres udfra opgavetype og markedssegment. Vi erstatter evt. useriøse og aflyste møder, uden ekstra beregning og diskussion.

Fast timepris

Vores timepriser starter fra 299 DKK pr. time.

Fast kampagne pris

Fast pris for at udføre kampagnen. Her aftales der en fast pris på forhånd, for at udføre hele kampagnen. Prisen beregenes udfra volume, tidligere erfaringer, samt målgruppen.

Prøv os!

Vi anbefaler altid en markedstest (hvilket ikke er et krav) som opstart til vore nye samarbejdspartnere. Markedstesten udføres på et begrænset antal emner, og har til formål at afdække markedspotentialet og vurdere egnetheden for mødebooking, samt give begge parter en fornemmelse af niveau og kvalitet.

Kontakt os for at komme i gang med din kampagne!

Hvis du vil høre mere om Peak og/eller har en konkret udfordring, så kan du kontakte os nis@peak-marketing.dk // 82 13 03 73 eller 82 13 03 74, så vil vi guide dig igennem, og rådgive dig om hvordan I kommer bedst fra start.

Ønsker i at profilere jeres virksomhed seriøst og målrettet med mødebooking, så er Peak den rette partner! Vi ved mødebooking er et effektivt og nødvendigt redskab i salgsprocessen – Lad vores kompetencer være jeres vej til kommende kunder! – Få et uforpligtende tilbud nu!

Kontakt os nu for nærmere info +45 82 13 03 73 eller +45 82 13 03 74Email info@peak-marketing.dk