Peak Strength Telemarketing Inc

Er et dansk ejet og styret telemarketingbureau, lokaliseret i Manila, på Filippinerne. Via vores avancerede IP telefon-anlæg, servicerer vores erfarne danske medarbejdere, dagligt danske og internationale virksomheder med kvalitets telemarketing-ydelser.

Teamet bag Peak Strength Telemarketing, Inc. er bygget op omkring modne ledere og medarbejdere, som alle har den relative branche- og erhvervserfaring. Vores medarbejdere er alle fastansatte, med kontrakter af minimum et års varighed, alle er kompenserede med en fast og solid grundløn, samt en fordelagtig bonusordning.

Mission

Vores mission er at være den foretrukne partner til vækst, som altid lever op til de mål og forventninger vores kunder sætter. Under et samarbejde skal i have oplevelsen at Peak Strength Telemarketing deltager som en aktiv del af jeres eget team.

Vision

Vision. “Vores vision er at skabe en attraktiv arbejdsplads, der engagerer, motiverer og skaber bedre vilkår for dem vi arbejder med. Både vores ansatte og vores kunder.”

Fordele ved Peak Strength Telemarketing

• Attraktive priser – Uden at gå på kompromis med kvaliteten.
• I vælger selv afregningsmodel. Vi tilbyder No cure – No pay, fast timepris per time, eller en kombination af disse.
• Skræddersyede mødebooking-løsninger. Du vælger selv kriterierne for hvornår et møde et relevant.
• Ingen kaffemøder! Vi booker møder hvor emnet er køb / salg. Aflyste og useriøse møder, erstattes uden ekstra beregning.
• Større ROI. Vi sparer jer for tid og ressourcer, så jeres sælgere kan koncentrere sig om det de er bedst til.
• Modne kampagneledere og mødebookere – Alle er fastansatte med en solid grundløn.
• Vores integrerede CRM-løsning giver jer nemt overblik over kampagnens forløb.

Kontakt os for at komme i gang med din kampagne!

Hvis du vil høre mere om Peak og/eller har en konkret udfordring, så kan du kontakte os på gho@peak-marketing.dk eller  82 13 03 73 eller 82 13 03 74.  Så vil vi guide dig igennem, og rådgive dig om hvordan I kommer bedst fra start.

Ønsker i at profilere jeres virksomhed seriøst og målrettet med mødebooking, så er Peak den rette partner! Vi ved mødebooking er et effektivt og nødvendigt redskab i salgsprocessen – Lad vores kompetencer være jeres vej til kommende kunder! – Få et uforpligtende tilbud nu!

Kontakt os nu for nærmere info +45 82 13 03 73 eller +45 82 13 03 74Email info@peak-marketing.dk