Mødebooking

Mødebooking sparer jer for kostbare timer på telefonen – Lad vores mødebooking  åbne døren til jeres nye salgsaktiviteter, som kan skabe direkte vækst hos din virksomhed. Læs mere om vores mødebooking på siden her.

Mødebooking fra Peak. Hos Peak Strength Telemarketing er mødebooking vores kernekompetence. Vores mødebooking kan understøtte jeres salgsaktiviteter med kvalitets-møder, der lever op til jeres forventninger om gode og salgsgivende møder. Vi tilbyder skræddersyet mødebooking-kampagner, hvor I selv kan fastlægge kriterierne for, hvornår et møde er relevant. Udfra denne model, sikrer I jer et godt fundament, med relevant og målrettet mødebooking, der giver møder, hvor kunden på forhånd er motiveret til at møde jer.

Hos Peak handler mødebooking om at lytte og forstå vores kunders behov, samt at levere salgsgivende møder, der lever op til de kriterier og målsætninger, som vores kunder har sat i forbindelse med deres mødebooking-kampagne. Vores mødebooking-kampagner medfører typisk øget omsætning, samt sparer jer for dyre  og ressourcekrævende timer på telefonen. Hos Peak er nøglen til god mødebooking, kvalitet, ærlighed, sparring og tæt dialog. Grundet vores branchekendskab, samt erfaring med mødebooking, ved vi præcist hvad der skal til for at planlægge en målbar, struktureret og veludført mødebooking-kampagne.

Vores tilgang til mødebooking

 • Sparring og tæt dialog før, igennem og efter mødebooking-kampagnen
 • Når vi laver mødebooking, bookes møderne KUN med beslutningstager, MAX 3 uger forud,  fast tidspunkt og sted er aftalt og skrevet ind i kundeprofilens kalender.
 • Mødeboking-koncept, vi afdækker de kriterier/krav som vores kunder har fastlagt i forbindelse med deres mødebooking-kampagne.
 • Når vi booker møder, lytter vi! Vi respekterer kundernes holdninger og beslutninger uanset udfald
 • Vi respekterer et NEJ!
 • Vi sørger for at kunderne får et godt indtryk af jeres virkomshed, uanset hvordan vejen skilles
 • Vi presser ikke citronen! Når vi booker møder overbeviser vi kunderne, vi overtaler dem ikke, der er STOR forskel
 • Alle møder bliver kvalitetsikeret inden de bliver tilsendt vores kunder

Kontakt os for at komme i gang med mødebooking

Hvis du vil høre mere om mødebooking, og/eller har en konkret udfordring, så kan du kontakte Kristian Jørgensenkjo@peak-marketing.dk eller 43582836 eller 36962671. Så vil Kristian guide dig igennem, og rådgive dig om hvordan I kommer bedst fra start.

Kom godt i gang med mødebooking

Vores mødebookere har alle det nødvendige salgsdrive, samt den erfaring der skal til, for at opnå daglig kvalitet og effektivitet på telefonen. Alle har et bredt branchekendskab, og har booket et væld af møder for danske og internationale virksomheder.

Hos Peak starter en mødebooking-kampagne således:

 1. Breifing af mødebooking-kampagnen samt markedsscreening.
 2. Målsætningen med mødebooking-kampagnen.
 3. Introduktion til kunden produkt / services.
 4. Definition af krav / kriterier til møderne .
 5. Oplæring af mødebooker.
 6. Segmentering af marked og udtræk af emnedata.
 7. Dataimplementering i vores eller jeres CRM system.
 8. Igangsættelse af mødebookingen med løbende evaluering

Ønsker i at profilere jeres virksomhed seriøst og målrettet med mødebooking, så er Peak den rette partner! Vi ved mødebooking er et effektivt og nødvendigt redskab i salgsprocessen – Lad vores kompetencer være jeres vej til kommende kunder! – Få et uforpligtende tilbud nu!

Kontakt os nu for nærmere info + 45 43582836 eller + 45 36962671. Email info@peak-marketing.dk